Vaeltajan päiväkirja

33 päivää Santiago de Compostelaan
Hinta: 15,00 € 25,00 €

"Camino, vaellus, on kuin elämä pienoiskoossa ylä- ja alamäkineen, iloineen ja huolineen. Kumpaakin edetään vain askel ja hetki kerrallaan. Tiedämme vain kulkemamme matkan määrän, emme sitä, mihin saakka pääsemme tänään tai huomenna."

Tämä kirja on kuvaus suomalaisen pariskunnan tekemästä 33 päivän mittaisesta pyhiinvaelluksesta halki Pohjois-Espanjan, sen luoteiskolkassa sijaitsevaan Santiago de Compostelaan. Matkalla tulevat tutuiksi niin jylhät vuoristot kuin haastava ylätasanko, mesetakin. Vaelluksen aikana on aikaa pohtia itselle tärkeitä kysymyksiä tai vain kulkea levollisena ja mieli tyhjentyneenä.

Kirja innostaa ja rohkaisee lähtemään taipaleelle ja tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä vaellusta suunnittelevalle.

33 päivää Santiago de Compostelaan – vaeltajan päiväkirja

Lukijoiden palaute

Haluatko jakaa omia vaelluskokemuksiasi tai antaa palautetta kirjoistani?Odotan postiasi!

"Hyviä käytännön vinkkejä matkaa varten."

"Valokuvat ovat todella inspiroivia, ja voin hyvin kuvitella, että joku saattaisi tehdä päätöksen lähteä vaellukselle vain niiden vuoksi."
anunihmeellisetmatkat.wordpress.com/tag/anneli-myllari/

"Myllärin kirja on lukemisen väärti, jos haikailee Caminolle. Se kannattaa tsekata myös oman Camino-seikkailun jälkeen.”
tiinanpatikointi.blogspot.fi/2015/10/santiagoon-varjellulla-kiireella.html

"Tämä kirja oli lajityypissään hyvä, mutkatonta luettavaa, jossa pääsi tutustumaan kanssavaeltajiin ja sisäiseen muutokseen mukavalla tavalla."

"Kirjasi vaikuttaa tosi hyvältä ja yritän lukea sitä hitaasti, ahmimatta niin kuin hyvä kirja luetaan. Tuntuu jo nyt siltä, että se täytyy lukea uudestaan."

"Ostin kirjasi myös kahdelle sisarukselleni, haluamme lähteä yhdessä vaeltamaan, ja kirjasi on hyvänä apuna."

"Kirjasi luettu, mielenkiintoinen ja hyvin tehty kirja."

"Vähän turhan hengellinen minun makuuni. Muuten asiallisesti kirjoitettu ja kirja antaa hyviä vinkkejä caminoa harkitseville."

"Ei puhutellut, ellei sitten hengellinen osuus; rouvalla tuntui olevan melko luonnollinen tapa puhua yläkerran kanssa. Hän sai rukouksesta voimaa ja luottamusta matkan rasituksiin. "Enkeleitä", eli paikallisia opastajia löytyy usein matkan varrella."